Tre hemmasegrar under Kramforsföretagens dag!

Först ut av hemmavinnarna var Maria Holmbergs Dalwhinnie som i det tredjeloppet bjöds på en perfekt resa av formkusken Ingvar Nyberg. Från rygg ledaren kunde man när luckan kom spurta till en enkel seger på 1,20,2. Detta var hästens första seger i det andra försöket och 20 000 kr landade på kontot.
I det åttonde loppet var det Lina Melins Mana Estelle som drog det längsta strået med kusken Micael Melander i sulkyn. Från springspår hittade man ned som tredje häst. Varvet från mål valdes utvändigt ledaren vilket höll och man kunde knappt hålla undan från övriga konkurrenter. Detta var stoets första seger i det fyrtioandra försöket! Segertiden 1,28,7 var även det ett nytt rekord!
I det nionde och avslutande loppet var det Elisabeth Lundholm-tränade Soul Tan som visade upp sig från sin bästa sida och där Ingvar Nyberg tog sin andra dagsseger. Ingvar körde efter några hundra meter resolut till ledningen vilket han höll ända in i mål. Segertiden 1,14,6 var nytt rekord över medeldistans och hästen bärgade sin första men förmodligen inte sista årsseger! Nämnas bör även att Elisabeths Everest Sisu vann på Solänget med Ingvar Nyberg under gårdagen på fina tiden 1,14,1!
Vi på Arena Dannero gratulerar till fina framgångar och önskar fortsatt lycka till under sommaren!

Dela InlÄgg