Presentation av årets artister under Midnattstravet!

I Arena Danneros Multihall kommer det från kl 19:00 fram till 01:00 på Midsommarnatten vara musik nonstop och kvällens artister lovar ett grymt drag från scenen! Här nedan kommer en kortare presentation av dessa.

Riff Raff Ruff Årets Coverband 2018

Partyorkestern riff riff ruff startades 1997 som ett renodlat coverband med inriktning på partymusik med bra drag. 50-talsrock, disco, schlager, hårdrock – Idag finns allt från Elvis via AC/DC och Gyllene Tider till Swedish House Mafia på repertoaren och allt framförs live utan förinspelad musik. Då bandet är en trio med trummor, bas och gitarr så blir allt förpackat i en något rockigare kostym. Sedan starten har det avverkats ca. 100 spelningar per år och sedan 2002 består bandet av samma killar. Samtliga i bandet kommer ursprungligen från Bjurholm men är sedan 2000 bosatta i Umeå.

Ubbe& Markus

Ubbe & Markus Bästa är en barnföreställning med inspiration från Ubbe & Markus bok och skiva med samma namn. I underfundiga och stundom komiska sånger får vi följa med Ubbe & Markus och träffa ”Mormor Ragna” som hittar på en massa skoj med sin rullator, i “Musikaffären” hittar vi olika instrument att härma och i sången “Min Pappa” får barnen själva berätta vad just deras pappa jobbar med. Föreställningen innehåller teckensånger, rörelsesånger och interaktiva sånger där barnen själva kan vara med och påverka innehållet.

”Ubbe & Markus Bästa” är en föreställning där alla kan delta utifrån just sina förutsättningar och vem vet … kanske är det just du som har huvudrollen för en stund?

Ubbe och Markus kommer även senare under kvällen uppträda för den äldre publiken

Andrej
Undromssonen Andrej är en relativt ny stjärna på musikhimlen som under kvällen kommer att lira covers och bjuda publiken på grymt drag i sommarnatten!

Dela InlÄgg