Nu är våren på väg på allvar.

Det finns inget säkrare tecken på att våren är i antågande än att Dannero kör igång sin tävlings säsong. Vi startar nu på Påsklördagen den 26 mars med 9 lopp där V4 kommer vara det stora spelet för dagen. Start tiden för tävlingarna på lördag är 12:45. Dannero kommer i år att köra 13 dagar med trav och 1 dag med ponnytrav. Några datum att hålla reda på är torsdagen den 23 juni när vi kör det traditionsenliga midnattstravet med första start kl. 20:00 på kvällen. Vår V75 omgång kommer att köras söndagen den 7 augusti med start kl. 12.45.

Stormöte på Bergsåker måndagen den 16 maj kl. 18:00.

Svensk Travsport nya projekt är Pegasus 2020. Målet med projektet Pegasus 2020 ar att definiera en gemensam bild hur vi vill att travsporten ska se ut- det vill säga travsportens önskvärda läge. Under våren kommer det att hållas ”stormöten” med workshops ute i travsverige där alla som vill vara med och forma framtidens travsport är varmt välkommen. Mötet på Bergsåker genomförs måndagen den 16 maj mellan kl. 18:00-21:00. Anmälan görs på www.travsport.se det är en ruta uppe till höger där det står PEGASUS 2020 som ni klickar på.

Ådalens Travsällskap kallar till årsmöte på Dannero.

Nu är det dags att planera in årsmötet för våra medlemmar i Travsällskapet. Mötet kommer att vara tisdagen den 26 april kl. 19:00 på Dannero travrestaurang. Om du vill vara med att påverka så är du välkommen att bli medlem i Ådalens Travsällskap. Medlemsavgiften är 300 kr för vuxna och 100 kr för ungdomar upp till 25 år. Ta kontakt med mig eller Anton om ni vill bli medlemmar och vara med på mötet den 26 april. Jens Berglund 070-370 90 80 jens.berglund@dannero.travsport.se Anton Eriksson 070-205 48 90 anton.eriksson@dannero.travsport.se

Vi startar årets säsong med Sollefteådagen.

Vi hälsar alla våra samarbetspartners på lördag välkommen till god mat, god dryck och 4 timmar spänning ute på ovalen.

Våra hemmatränare på Dannero

En extra lycka till skickar jag med till våra aktiva A-B tränare på Dannero inför säsongen 2016. Ni som läser denna sida och är sugen att bli hästägare, passa på att ta kontakt med våra tränare. Jag vet att de flesta av våra tränare har andelshästar där man kan köpa in sig på andelar som passar det flesta. Tänk att bli en vinnare redan på lördag. Telefon nummer till våra tränare hittar du på hemsidan och i vårt travprogram.

Mvh Travbanechef Jens Berglund

Dela InlÄgg