Halm och Studio 3 lyfter taket på Arena Dannero!

Under Midnattstravskvällen besöker unga country och bluegrassgruppen Halm från Umeå och rikskända partybandet Studio 3 Arena Dannero och från bägge håll lovar man att taket på Arenan kommer att lyfta! Det blir alltså inte bara trav i världsklass denna kväll utan publiken kommer även bjudas på grymma scenframträdande under hela kvällen fram till 01:00!

Gruppen Halm hemmahörandes i musikstaden Umeå består av tre tjejer och två killar i åldrarna 19-21 år.Gruppen bildades 2009 och inriktade sig då åt bluegrass hållet, men efter att killarna gjort entré i bandet kom även countrysoundet in i bilden.Trots att man är en relativt ung bandkonstellation har man redan hunnit med att spela på Irland och i grannlander Norge och 2013 var man med i Livekarusellen, en tävling där man slutade tvåa av 600 band från hela Sverige. I förra veckan släpptes första fullängdaren “Raised By The Fire” som var startskottet på en fullmatat sommarturné över hela Sverige och som även gör en avstickare till grannlandet Norge och Svartisenfestivalen i början av augusti. Men där emellan besöker man alltså först Midnattstravet och Arena Dannero för att bjuda publiken på en grym skjuts in i Midsommarhelgen!

Studio 3 med Kramforssonen Mattias Lilja i spetsen behöver kanske ingen närmare presentation för den lokala besökaren då man avslutat många Stadsfester under åren! För den ej Studio 3 bekante kan man nämna att man spelat över hela Svea rike med allt från besök på på Engelen i huvudstaden till Åreskutan i Jämtland. Enligt Mattias själv har man nog utlöst laviner på de flesta fjälltoppar i den Svenska fjällvärlden! Musiken som kommer spelas under kvällen blir allt från Ledin och Lundell till Ramstein och Metallica!

Bägge banden hälsar att man ser fram emot en grym kväll i Arenan och man lovar publiken en show dem sent skall glömma!

Vi på Arena Dannero hälsar banden och publiken varmt välkomna till oss på Arena Dannero torsdagen den 22 juni!

Dela InlÄgg