Fyra hemmasegrar under söndagens travtävlingar på Arena Dannero!

Hemmalaget hade en fin dag då man tog totalt fyra segrar under söndagens Sommartrav på Arena Dannero!
Först ut var Henrik Engbloms-tränade Gina Carano som Brage Hansen körde till en säker seger i dagens första lopp. Från rygg ledaren kom luckan in på upploppet och Brage kunde sedan väldigt enkelt koppla greppet och ta hästens första seger i det sjunde försöket! Segertiden 1,17,7 var nytt rekord och 10 000 kr hamnade på kontot.

I dagens fjärde lopp körde Hans Bergh Håkan Högbergs Unsafe Investment till seger efter att ha tagit över ledningen varvet från mål. Segermarginalen på sex längder och tiden 1,15,9 skämmer inte heller för sig. Detta var hästens första årsseger efter en rad fina prestationer och 10 000 kr hamnade på kontot.

I det nionde loppet körde Jörgen Berglund Demo till seger efter en kanonspurt över upploppet. Hästen som ägs och tränas av Jarmo Kallunki kördes för ledning då en kortare galopp satte käppar i hjulet. Jörgen redde snyggt upp situationen och kunde sedan lifta med i rygg ledaren tills luckan kom in på upploppet. Segermarginalen skrevs till en halv längd och 10 000 kr hamnade på kontot i Demos första årsseger.

Fjärde hästen att vinna lopp var Ida Fröbergs Skotts Heineken som i Ponnykampen vann sin första årsseger. Ekipaget kom in som tvåa i mål men då målettan diskades för upprepade galopper så gick segern till en glad och rörd Ida fröberg och Skotts Heineken!

Vi på Arena Dannero gratulerar vinnarna och önskar fortsatt lycka till under hösten!

Dela InlÄgg