Årspremiär- Nylandsdagen lördagen den 30 mars!

Lördagen den 30 mars kl 11:10 går startskottet för en ny härlig travsäsong på Arena Dannero. Vi startar upp med Nylandsdagen där nio lopp varav två i monté skall avgöras. Montén är ju på stark frammarsch inom travet och där vi  på Arena Dannero har en av Sveriges absolut bästa ryttare i Lena Fritz! Vi håller tummarna att Lena får en bra start på Dannerosäsongen nästa lördag!

Vi kör under året 15 travdagar mellan mars och september och vi har även utökat till två heldagar för ponnytravet. Ungdomen och återväxten inom travsporten är mycket viktigt och att kunna bjuda våra unga på extra starttillfällen är ett led i detta! Midnattstravet med High Coast Midnight Race i juni och Svenska Kallblodsklassikern med Kriteriefinalerna i augusti är som vanligt våra största höjdpunkter under året! Vi hoppas att ni kommer att få en trevlig vistelse hos oss på Arena Dannero!

Våra samarbetspartners är otroligt viktiga för oss på Arena Dannero. Under Nylandsdagen kommer nio stycken företag att vara med oss under dagen.
ICA Supermarket Rosen, Nordtrafo, Nylands Järnhandel, BDS- Nylands Bildelar, Unanders Motor, Höga Kusten Airport, Bjärtrå Bed & Breakfast, Nylands Blommoroch Eko-Teck

Vi hälsar alla aktiva, besökare och samarbetspartners varmt välkomna till Nylandsdagen!


Dela InlÄgg